Dette Er De Beste Kredittkortene Med Bensinrabatt

Fri 25 December 2015

Vær oppmerksom på at det er 4 % påslag (minst 40 kroner) hvis du bruker kortet til å betale regninger, ta ut eller overføre penger. Det var Hans Peter Luhn som skapte algoritmen og den ble opprettet enkelt og greit for at man skulle unngå skrivefeil og uhell, og det er derfor sifrene også brukes på kredittkort. Sparebank1 utsteder også sine kredittkort via EnterCard, dvs det er en stor og seriøs aktør som står bak. Både kredittkort og såkalte lån uten sikkerhet vil i slike tilfeller være fornuftig å ta nærmere i ettersyn. En har gjennom tidene sett at det har forekommet svindel mot eiere av kredittkort både i Norge og i andre land rundt om i verden.

Dette gjør at Norwegian-kortet er et optimalt kredittkort når du reiser mye, og det har samtidig en hel del andre fordeler og rabatter som du kan dra nytte av. For deg som reiser mye i Skandinavia eller innenlands i Norge, så er Gebyrfri Visa et meget gunstig kredittkort å ha med seg på reisen. VIP Credit Card er et kredittkort som passer både for deg som vil føle deg eksklusiv, men som også passer meget bra for den som ønsker å spare litt penger når man ferierer. Har sett at noen kortselskaper tilbyr rabatt på visse hotellkjeder, spesielt i Norge.

Som nevnt er sikkerhet et viktig pluss med kredittkort Dersom man for eksempel kjøper en vare på internett, det være seg i Norge eller fra utlandet, anbefales det at man betaler med kortet. Med et kredittkort tilsluttet de kjente betalingssystemene (som VISA og MasterCard ), kan man rett og slett gjøre dette til kortselskapets problem. Et annet moment når det gjelder kredittkort og reiser, er at svært mange kort gir deg helt gratis reise- og avbestillingsforsikring.

Hvis du vet at du bare skal bruke det til drivstoff, og du vet at du alltid fyller på Statoil, så er det lite poeng i å skaffe seg et kredittkort som gir cashback når du fyller på Shell. Mange kredittkort har en øvre grense på hvor mye du kan få tilbakebetalt per år, mens andre ikke har det. Den opprinnelige formen for cashback gir deg penger tilbake på alt du handler, uansett bransje, slik at man faktisk kan spare flere tusenlapper i året på å bytte ut det vanlige bankkortet med et slikt kredittkort.

De gir alle som benytter seg av 365Privat kredittkortet 3.65% i casbhack på drivstoffylling, i tillegg får du 30 øre i rabatt per liter hos alle Esso stasjoner. De konkluderte med at ved å bruke 365 Privat sparte man 1135kr i året vednormalt drivstofforbruk. Flexi Visa fra Santander bank gir deg muligheten til å få 4% rabatt på en valgfri varekategori.

Årlig eff.rente 23,1 % basert på varekjøp og kontantuttak på kr 15 000, nedbetalt over 12 mnd i like store terminbeløp på kr 1 397. Dette utgjør en kredittkostnad på kr 1 764, og en samlet kredittkjøpspris på kr 16 764. En annen ting er at det er mye sikrere å bruke et kredittkort enn et alminnelig bankkort (debetkort) og kredittkortene har langt fra så mange gebyrer som vanlige bankkort har. I tilfeller der uventede situasjoner oppstår som for eksempel at flyselskapet du skal reise med går konkurs eller at du blir utsatt for svindel eller tyveri i løpet av reisen din, ja, da betaler kredittkortselskapet ditt deg alle de tapte pengene tilbake!

For å få 3,65 % Cashback er det forutsatt at butikken/ stasjonen er registrert som bensinstasjon, sko- eller klesbutikk i MasterCard sine systemer. Med en relativ høy effektiv rente, vil det trolig være mer fornuftig å velge alternativ nummer to, som er 365 Direkte's MasterCard 365 Privat. Dette kredittkortet gir nemlig også 30 øre i rabatt per liter drivstoff som du fyller hos Esso. Fyll minst 500 liter i året, og få 1 % cashback (ikke på konkurrende stasjoner).