Det Er Veldig Mange Fordeler Med Kredittkort

Mon 28 December 2015

For ettersom kredittkortene har forandret seg veldig de siste tiårene, så har det også blitt en større konkurranse mellom bankene om å kunne tilby det beste produktet. I og med at flere kredittkort har en rentefri periode, så vil betingelsene i de aller fleste tilfellene være mer gunstige enn å søke et forbrukslån. Tro meg - jeg var sjeleglad for å ha to kredittkort da jeg ble frastjålet lommeboken på t-banen i Barcelona. Med rabatt i over 200 velkjente nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward, så er nå re:member card blitt et av norges ledende kredittkort når det gjelder fordeler for innehaveren. Det gis en fast rabatt på 2 % cashback på alle kjøp på Shell sine bensinstasjoner og 1 % cashback på alle andre bensinstasjoner og matbutikker i hele verden. Selv har jeg en drøy håndfull kredittkort med cashback innenfor diverse bransjer.

Her får du nemlig 1% på alle kjøp du utfører over hele verden, og følgelig kan du spare massevis av penger på å bytte ut bankkortet med et kredittkort med cashback. Her får du nemlig 40 øre i rabatt på drivstoff, men kortet har også såkalt «ekte cashback» inkludert. Dette kredittkortet har altså to i ett - i den grad at du får både bensinbonus samt cashback på alle andre kjøp. Fra Bank Norwegian, for øvrig eid av flyselskapet Norwegian, så kan du søke om et kredittkort med cashback.

Bruk av Gjensidiges Mastercard gir deg 35 prosent rabatt om du bestiller varer fra nettbutikken til design House Stockholm, mens Cresco Car Premium gir deg 15 prosent rabatt når du handler på nett hos Oslo Sportslager. Kjører du egen bil, gir bruk av Cresco Car Premium ti prosent rabatt på parkering på Gardermoen. En annen fordel med 365Privat er at man får 10 % rabatt på hotellovernattinger hos Rica.

Det vi har kåret til Norges beste kredittkort 2013 er 365Privat eller 365Direkte som det også blir kalt. Om du bruker 365 kredittkort når du skal fylle drivstoff, så får du 3,65 % tilbake av det du fyller for. Norges beste kredittkort 2013, som er 365Privat har også en rekke andre fordeler enn bare drivstoffrabatt. Et annet eksempel på en fordel som følger med dette kortet er at man får 10 % rabatt på bilutleie. Om du skal på et Rica-hotell snart, så bør du skaffe deg beste kredittkort i 2013, 365Privat først.

Du får 10 øre i bonus (utbetales ved slutten av året, eller ved uttak av Trumf-bonus) med euroShell nå du handler bensin på Shells stasjoner. Med full tank (50 liter) får du 5 kroner i bonus hos Shell og 5 kroner i rabatt hos Esso. Men om du ikke sjekker den faktiske prisen på bensinen, taper du 40 kroner på å handle hos Shell fremfor hos Esso. Fyller bensin for rundt 2000 i mnd, og kun på YX stasjoner, så vil jo spare en del der.

Det er store variasjoner mellom de ulike kredittkortene på det norske markedet med hensyn til hvor mye man får i cashback, hvilke varer det gjelder for og hva som er maksimum cashback i løpet av et år. Her gjelder det å lese mer om de ulike kredittkortene, for å finne ut av hvilket kredittkort og fordelsprogram som passer best for den enkelte. Kredittkortet Coop MasterCard gir deg automatisk et Coop-medlemskap, der korteier får 2% rabatt (cashback) på alle varekjøp i Coop-butikker samt 1% rabatt på varekjøp i andre butikker.

Bruk av kredittkort egner seg spesielt godt ved bruk i utlandet, og ved betaling av større kjøp. En bestemmelse i finansavtaleloven (paragraf 54 bokstav b) gir deg nemlig bedre rettigheter ved bruk av kredittkort. Skandiabanken Kredittkort: 10 prosent tilbakebetalt fra kjøp hos utvalgte restauranter, hotell, Sixt leiebil og nettbutikker. Du får 1 prosent rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner og i dagligvarebutikker tilknyttet Visa (2% hos Shell). Eller du kan velge å få 3 prosent i rabatt i elektronikkbutikker, i sko- og klesbutikker eller sportsbutikker.